Uw intern transport
Het intern transport in een bedrijf kan op vele manieren plaatsvinden. In sommige gevallen voldoet het, maar in veel gevallen is het intern transport nog voor verbetering vatbaar.

Intern transport met behulp van wielen of pantserrollen kan, vanwege de optredende puntbelasting, beschadiging aan uw vloer opleveren.
Luchtkussens veroorzaken geen puntbelasting en zullen uw dure vloer dan ook niet beschadigen.
Bij het transporteren van machines of andere grote voorwerpen is het gebruik van grote zware heftrucks vaak ongewenst. Luchtkussen transportsystemen zijn veelal niet groter dan het object dat verplaatst dient te worden. Door luchtkussen transportsystemen uit te rusten met ingebouwde pneumatische aandrijvingen is 1 persoon in staat objecten tot meer dan 100 ton te verplaatsen. (Industrie)

Positioneren met behulp van wielen is lastig vanwege de benodigde draaicirkel. Luchtkussens zweven op een luchtfilm zodat elke horizontale beweging zonder veel moeite gemaakt kan worden.
Het laten monteren van bovenloopkranen of rails in of op uw vloer aanbrengen voor uw intern transport zijn vaak dure aanpassingen. Luchtkussens vergen een relatief lage investering en hebben lage onderhoudskosten. Door uw producten met behulp van luchtkussens te bewegen kunt u efficiënt en optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. (Logistiek)

Door uw productie machines uit te rusten met luchtkussens heeft u de mogelijkheid deze eenvoudig in en uit de productielijn te halen voor bijvoorbeeld onderhoud of voor gebruik in een andere productielijn.
U kunt uw eigen marktpositie als producent van machines of toevoerapparaten zelfs verbeteren en uw klant een toegevoegde waarde aanbieden door deze al met luchtkussens uit te rusten. (Uw product op onze kussens)

Binnen elk bedrijf vindt intern transport plaats. Het gebruik van luchtkussens of luchtkussen transportsystemen zal zeker ook binnen uw bedrijf vele voordelen brengen.
x

x